Besök Blåsenhus

Du som besöker Blåsenhus kan både få information och ställa frågor i receptionen, men även passa på att äta i restaurangen eller köpa något lättare i den coffeeshop som finns. Du kankse rent av vill låna en bok i vårat bibliotek? All denna service är beläget på entréplan.

Nedan följer utförligare information om de olika serviceområdena.

Receptionen

Har du frågor och funderingar om och kring det som händer i Blåsenhus är du alltid välkommen att vända dig till receptionen som hjälper dig att besvara dina frågor. Personalen i receptionen tjänstgör måndag-fredag kl. 08.00-16.00 (bortsett från röda dagar samt klämdagar) och går att nås på telefonnummer 018-471 24 40 eller reception@blasenhus.uu.se för de som inte har vägarna förbi.

Blåsenhusbiblioteket

För den som önskar låna böcker så välkomnar Blåsenhusbiblioteketet dig som har fyllt 18 år och som har ett lånekort. Lånekortet gäller på samtliga ämnesbibliotek vid Uppsala universitet. Önskar du att låna böcker så går det bra att ansöka om ett lånekort. Kortet kan sedan hämtas ut på valfritt bibliotek inom Uppsala universitet. Besök gärna den gemensamma hemsidan för universitetsbiblioteken på www.ub.uu.se.

Restaurang Feiroz

I Blåsenhus finns det möjlighet att äta lunch i restaurangen som ligger på markplan. Det är bröderna Halo och Mohamad Hassan som driver Restaurang Feiroz. Det finns även en coffeeshop i hus 14 (även den på entréplan) där du kan köpa smörgåsar, fikabröd, godis och dagens sallad. Där finns även möjlighet att köpa kaffe, läsk och lättare förtäring.

Öppettider

Restaurang Feiroz

Måndag-fredag kl. 10.30-14.00

Coffeeshoppen:

Måndag-torsdag kl. 09.00-17.00

Fredagar kl. 09.00-16.00

För mer information, besök gärna deras hemsida, www.restaurangfeiroz.se

Varmt välkomna!