Laborativa lärosalen

Den laborativa lärosalen är tillgänglig för hela universitetet och kan användas kostnadsfritt för att vidareutveckla undervisning och seminarier. Hur du bokar den laborativa lärosalen kan du se på bokningssidan.

Du kan se en 360˚ panoramasida av lärosalen som ger dig en uppfattning om hur det ser ut inne i den laborativa lärosalen. Ett annat tips är att varje onsdag kl.14.00–16.00, kan du som anställd besöka den laborativa lärosalen för att se vad salen har att erbjuda. Då finns det möjlighet att testa tekniken eller diskutera pedagogik med den kunniga personalen. Har du fler frågor går det bra att ta kontakt genom att skicka ett mail till info-elarande@uadm.uu.se.

Den laborativa lärosalen är centralt placerad i campus Blåsenhus på våningsplan två. I lobbyn går det att se salen "sväva" i taket. För att ta dig dit upp kan du ta trappor eller hiss antingen från hus 21 intill receptionen, eller via hus 11, upp till våningsplan två. Väl uppe på plan två - gå ut på den bro som leder in i salen. Rumsnumreringen är 10:203.